De 5 beste ziekteverzekeringsplannen die voor u beschikbaar zijn

Bent u een onafhankelijke contractant en komt u niet in aanmerking voor een ziektekostenverzekering van uw bedrijf? Zorgverzekering kan een uitdaging zijn om te vinden als je geen werknemer van een bedrijf bent. Gelukkig zijn er verschillende opties die geweldig zijn voor onafhankelijke aannemers.Als u werkt als een onafhankelijke aannemer, zijn er een aantal speciale overwegingen met betrekking tot uw ziektekostenverzekering. Aangezien u zelfstandig bent, is uw bedrijf waarschijnlijk niet bereid om te betalen voor uw voordelen (ook al kan het hebben van hen geld besparen op de lange termijn). Dat betekent niet dat het krijgen van betaalbare dekking en een solide gezondheidsplan onmogelijk is – er zijn heel wat plannen die kunnen voldoen aan uw behoeften als een onafhankelijke aannemer. Lees verder voor meer informatie over enkele van de beste ziektekostenverzekeringen voor onafhankelijke contractanten die vandaag beschikbaar zijn.

COBRA

COBRA staat voor de Consolidated Omnibus Reconciliation Act van 1985. Het is een wet die vereist dat collectieve gezondheidsplannen werknemers de mogelijkheid bieden om hun ziektekostenverzekering voort te zetten na hun tewerkstelling. De werknemer betaalt 100% van de premies en zijn eigen medische kosten. COBRA wordt gewoonlijk gebruikt na een echtscheiding of het overlijden van een echtgenoot, maar kan ook worden gebruikt door een onafhankelijke contractant. COBRA is een goede optie voor iemand die onlangs zijn baan heeft verloren en tijd nodig heeft om een nieuwe ziektekostenverzekering te vinden. Het is ook een goede optie als u te maken krijgt met medische kosten, zoals een operatie of een kankerbehandeling. De premies worden namelijk gedeeld tussen u en het bedrijf dat het plan heeft uitgegeven. COBRA is een goede optie als u zich in een situatie bevindt waarin u meteen een ziektekostenverzekering nodig hebt. Het is ook een goede optie als u lopende medische rekeningen hebt en niet kunt wachten tot deze door uw nieuwe verzekering worden betaald. COBRA kan duur zijn, maar het duurt niet eeuwig. Als u COBRA heeft, kunt u na 18 maanden overstappen naar een individueel plan.

Assured Advance Payments

Assured Advance Payments zijn een vorm van financiering die door zorgverzekeraars wordt gebruikt om mensen te helpen hun premies te betalen. U kunt meestal tussen 50% en 80% van uw jaarlijkse premies lenen. Het mooie hiervan is dat u niets hoeft terug te betalen totdat u een nieuwe zorgverzekering heeft gevonden. De premies worden dan verdisconteerd in het nieuwe plan en uitbetaald na verloop van tijd. Assured Advance Payments zijn een goede optie als u meteen een ziektekostenverzekering nodig hebt en niet kunt wachten om een plan te vinden. Hoewel ze zeer nuttig zijn om dekking te krijgen, kunnen ze duur zijn. Als u een hoog risico beroep of een bestaande gezondheidstoestand heeft, kan het moeilijk zijn om een verzekering te vinden. Assured Advance Payments kan een geweldige optie zijn als u meteen een ziektekostenverzekering nodig hebt en niet kunt wachten om een plan te vinden. Na een jaar of zo kan het echter moeilijk zijn om een betaalbare dekking te vinden.

Health Savings Accounts

Gezondheidsspaarrekeningen (HSA’s) zijn fiscaal voordelige spaarrekeningen die worden gekoppeld aan hoog-aftrekbare ziektekostenverzekeringen. HSA’s helpen particulieren geld te sparen voor medische uitgaven in de toekomst. HSA’s zijn zo ontworpen dat particulieren hun out of pocket kosten kunnen beheren en de gezondheidszorg betaalbaarder kunnen maken. HSA’s zijn een goede optie als u vooraf geld wilt wegzetten om medische kosten te dekken. Het is een goede optie als u een gezond individu bent dat niet veel medische kosten verwacht. HSA’s zijn een goede optie als u hoge out-of-pocket kosten gaat betalen. U kunt namelijk vooraf geld opzij zetten om deze kosten te dekken. HSA’s zijn een goede optie als u vooraf geld wilt wegzetten om medische kosten te dekken.

Individuele plannen van grote banken

Als je moeite hebt om een ziektekostenverzekering te vinden, kun je overwegen om een individueel plan van een grote bank zoals Bank of America, Wells Fargo en Chase te nemen. Deze plannen zijn goed voor mensen met een slechte gezondheidsgeschiedenis, risicovolle beroepen, of andere factoren die het moeilijk maken om een verzekering te krijgen. Ze zijn geweldig voor mensen die zijn afgewezen door andere bedrijven vanwege hun gezondheid geschiedenis. Deze plannen kunnen betaalbaar zijn en stellen u in staat om dekking te krijgen in een tijdige wijze. Ze zijn een goede optie als je een hoog risico baan of hebben een slecht krediet. Ze zijn een goede optie als je een relatief gezonde levensstijl hebt en snel dekking wilt vinden. Deze plannen zijn vaak niet zo uitgebreid als andere plannen, dus je moet ervoor zorgen dat je begrijpt wat gedekt is.

Medicare Advantage

Medicare Advantage is een type Medicare dat door particuliere verzekeringsmaatschappijen wordt aangeboden. Het biedt ziekteverzekering en dekt doorgaans meer diensten dan traditionele Medicare. Veel mensen die kiezen voor Medicare Advantage brengen hun gezin onder in één plan, waardoor gezinsleden op het Medicare-plan van hun ouders kunnen blijven tot ze 26 jaar oud zijn. Deze plannen zijn goed voor mensen die gezondheidsproblemen hebben en de Medicare-leeftijd hebben bereikt. Ze stellen mensen ook in staat om artsen te bezoeken die Medicare accepteren en specialisten te zien. Ze zijn een goede optie als je al op Medicare en wil graag extra voordelen. Ze zijn een goede optie als u in Medicare wilt blijven en meer uit uw plan wilt halen. Als u een belangrijk gezondheidsprobleem hebt en meer voordelen wilt, kan Medicare Advantage een goede optie zijn.

Bottom Line

Een ziektekostenverzekering is erg belangrijk, vooral als u een onafhankelijke aannemer bent. Er zijn verschillende plannen die geweldig zijn voor zzp’ers, maar u zult iets willen vinden dat past bij uw budget, dekkingsbehoeften en uw levensstijl. COBRA is een goede optie als je meteen dekking nodig hebt. Assured Advance Payments kan een goede optie zijn als u niet kunt wachten om dekking te vinden. Gezondheidsspaarrekeningen zijn goed als u vooraf geld wilt wegzetten om medische kosten te dekken. Individuele plannen van grote banken zijn een goede optie als u een slechte gezondheidsgeschiedenis hebt. Medicare Advantage is een goede optie als u al op Medicare zit en extra voordelen wilt.